Waarom een blind date laten regelen via Verrassingsdate?

 

Waarom 29 euro betalen om een blind date te laten regelen?

Omdat je niets te verliezen hebt!

We houden rekening met meer dan 100 beproefde factoren, de beschrijving van je eigen persoonlijkheid en uiteraard ook met jouw persoonlijke voorkeuren om de best mogelijke blind date voor je te zoeken. We sturen je dus zeker niet lukraak met iemand op stap! Er staat je ongetwijfeld een fijne gelegenheid met voldoende gespreksstof te wachten, want jij en je date hebben al heel wat gemeen. Vinden we na 2 weken geen geschikte date? Dan betalen we jou netjes terug en laten je weten wanneer we wel een geschikte date kunnen regelen. 

Je kan registreren en de vragenlijst over je eigen persoonlijkheid en je voorkeuren voor de ideale partner invullen. Vinden we een geschikte kandidaat dan regelen wij voor jou de ontmoeting en laten je weten wanneer en waar je precies verwacht wordt voor een drankje. Je blind date zal plaatsvinden in een gezellig café of in een trendy bar. Er is echter geen event host ter plaatse. Hoe de date verloopt, beslissen jullie helemaal zelf. Voor het plannen van die blind date betaal je een kleine en eenmalige bijdrage van 29 euro plus 29 euro borg. Deze borg krijg je teruggestort als je netjes op je blind date kwam opdagen. En abonnementen...? Daar doen we niet aan mee! Je betaalt voor 1 date. 

Het hele proces verloopt bovendien volstrekt anoniem. Wel kun je via een afgeschermde communicatiemodule vlak voor je date een berichtje sturen. Zo kan je bijvoorbeeld laten weten hoe hij/zij je kan herkennen of tijdig op de hoogte brengen dat je iets later zal zijn. Wij sturen op geen enkel moment je contactgegevens door. Het uitwisselen van de contactgegevens laten we geheel aan jou over! 

Kortom: je hebt niets te verliezen! Er staat je sowieso een boeiende ontmoeting in een gezellig café te wachten en wie weet blijft het wel niet bij 1 date...